Introductie

 

Introductie

 

 

Sportpsychologie
Definitie &
Doel

Vier mythes

Werkwijze

 

 

S.P.O.C.
De geschiedenis
Wie is wie?
Aanbod
Contact

 

 

Literatuur

 

 

Links


 

 

! NIEUW !

 

 

Klik hier voor meer info

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

y

 

 

Welkom op de website van S.P.O.C.,

centrum voor SportPsychologie, Opleiding & Consultatie.

 

 

Met deze site heeft S.P.O.C. de bedoeling elke bezoeker iets te geven, ongeacht of u met een concrete hulpvraag zit, of gewoon nieuwsgierig bent rond het fenomeen sportpsychologie. Opdat iedereen snel zou vinden wat hij / zij zoekt, werd de site opgesplitst in 4 delen:

 

 

1. Sportpsychologie

Sportpsychologie is nog altijd een vrij onbekend gegeven in Vlaanderen. Daarom wil S.P.O.C. zijn steentje bijdragen tot de bekendmaking van dit domein. Voor het eerste deel van de site werden daarom enkele teksten geschreven die een introductie bieden en antwoord geven op enkele van de meest gestelde vragen.

 

 

2. S.P.O.C.

In een tweede deel wordt S.P.O.C. voorgesteld. Hier krijgt u onder meer uitleg over de geschiedenis van S.P.O.C. en over het netwerk van sportpsychologen waar S.P.O.C. deel van uitmaakt. Vervolgens wordt geschetst met welke vragen u bij S.P.O.C. terecht kan.

 

 

3. Literatuur

Het derde deel handelt over relevante literatuur. Enerzijds komen teksten aan bod die geschreven werden door of in samenwerking met S.P.O.C., zowel praktische teksten voor atleten en begeleiders, als wetenschappelijk onderzoek. Anderzijds worden suggesties gedaan voor bijkomende literatuur.

 

 

4. Links

In het laatste luik worden interessante links verzameld, zowel wat betreft sportpsychologie wereldwijd, als wat betreft (top)sport en sportfederaties in Vlaanderen.

 

 

 

S.P.O.C. wenst u een aangenaam bezoek!

 

 

 

 

 

Contact webmaster